Λοιπά

Ο Β.Δ. Τομέας περιλαμβάνει τις περιοχές : Γαλατσίου - Λαμπρινής, Ν. Ηρακλείου, Ν. Ιωνίας, Ν. Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας - Μεταμόρφωσης, Αχαρνών - Καματερού.
Στο facebook : www.facebook.com/epam.voriodytikos.tomeas

Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Πάει για την μεγάλη έκπληξη των εκλογών το ΕΠΑΜ ! Με συνέπεια και χωρίς κωλοτούμπες !

Σχόλιο : Το ΚΟΥΡΔΙΣΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ (: Κ.Π.) μόνο ως ιστοχώρο του ΕΠΑΜ δεν μπορεί να τον λογίσει κανείς.
Είναι σαφές σε όλους πως το ΕΠΑΜ έχει έλθει στην ψυχή των Ελλήνων για να μείνει, για να Ελευθερώσει την Πατρίδα. Η συνεχώς ανοδική του δυναμική πλέον, δεν κρύβεται !

Έτσι λοιπόν διαβάζουμε στον ιστοχώρο του Κ.Π. :

"Χωρίς κωλοτούμπες, χωρίς μισόλογα, χωρίς τραβεστί προσεγγίσεις σε ευαίσθητα θέματα, όπως είναι τα εθνικά και το μεταναστευτικό, με καθαρή θέση για την δραχμή, ο Δημήτρης Καζάκης και το ΕΠΑΜ ετοιμάζονται να κάνουν την μεγάλη έκπληξη την Κυριακή της 25ης Μαίου.
Ήδη αυτή την στιγμή το ποσοστό του ΕΠΑΜ έχει καβατζάρει το 5% και συνεχίζει με φρενήρεις ρυθμούς καθώς καταξιωμένοι και με άποψη καλλιτέχνες, ένας μετά τον άλλον, εκφράζουν την εκτίμησή τους στον συνεπή, πάνω απ΄ όλα, αγώνα του Καζάκη.
Σε μια πολιτική σκηνή κινούμενη άμμο, το ΕΠΑΜ υπερασπίζεται με συνέπεια της αρχές και το πρόγραμμά του χωρίς να υποβάλλει τους φίλους και συμπαθούντες στο Λούνα Παρκ του τρόμου.
Με το ΕΠΑΜ  ξέρεις τι θα σου ξημερώσει. Εδώ οι δηλώσεις του ενός στελέχους δεν έρχονται σε πλήρη ρήξη με εκείνες του άλλου, μέσα στο ίδιο κόμμα.
Χαρακτηριστικά παραδείγματα πολιτικής βαβέλ, η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ.
Συμπολίτες μας και σπουδαίοι καλλιτέχνες όπως ο Βασίλης Λέκκας, ο Τάκης Σπυριδάκης, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Γιάννης Ζουγανέλης, η Κατερίνα Μουτσάτσου σπεύδουν να δηλώσουν την στήριξή τους στο ΕΠΑΜ.
Κάτι δημιουργικό και ξεχωριστό συμβαίνει εδώ αδέλφια.
Και δεν μπορεί κανείς να ισχυριστεί ότι στο συγκεκριμένο κόμμα- το οποίο προς ώρας δεν φλερτάρει με την εξουσία- έχουν τρυπώσει τυχοδιώκτες και αριβίστες.
Άρα δεν κινδυνεύεις να βρεις μπροστά σου ένα νέο ΠΑΣΟΚ."

Περισσότερα εδώ :  http://kourdistoportocali.com/post/34843/epam