Λοιπά

Ο Β.Δ. Τομέας περιλαμβάνει τις περιοχές : Γαλατσίου - Λαμπρινής, Ν. Ηρακλείου, Ν. Ιωνίας, Ν. Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας - Μεταμόρφωσης, Αχαρνών - Καματερού.
Στο facebook : www.facebook.com/epam.voriodytikos.tomeas

Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Ανακοίνωση - πρακτικά 3Ν για την συνέλευση της 28-5-2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΑΚΤΙΚΑ

Την 28-5-2014 την 19:00 μμ συναντηθήκαμε οι τρεις πυρήνες Ν. Ηρακλείου, Ν. Ιωνίας και Ν. Φιλαδέλφειας-Μεταμόρφωσης στο στέκι που έχουμε ως τώρα και συζητήθηκαν διάφορα θέματα, με πρώτο αυτό του απολογισμού για τις πρόσφατες εκλογές.

Τον λόγο πήραν με την σειρά όλοι όσοι εξεδήλωσαν την επιθυμία να εκφράσουν κάποια άποψη - τοποθέτηση. Κατά την τοποθέτηση - διάλογο που έγινε διαπιστώθηκαν τα εξής :

  1. Καθολική ήταν η έκφραση "μάχη ήταν και όχι πόλεμος" αναφορικά με την πρόσφατη εκλογική αναμέτρηση.
  2. κατατέθηκαν απόψεις για το τι και πως θα πρέπει να κινηθούμε από εδώ και στο εξής, ως πυρήνες, αλλά και προτείνοντας τι θα πρέπει να συντονιστεί και πως από εδώ και πέρα κεντρικά και περιφερειακά. 
  3. Διευκρινίζουμε πως για το προαναφερόμενο "κεντρικά", θα ακολουθήσει συνέλευση όπου θα γίνει σαφές το τι και πως θα προτείνουμε να γίνει από εδώ και στο εξής. Και αυτό θα γίνει αρμοδίως (: επιστολή με προτάσεις προς την Ο.Γ. και την Π.Γ. ή/και με την συμμετοχή στο Forum κοκ).
  4. ο απολογισμός της συνέλευσης έκλεισε με τα εξής θέματα για την επόμενη συνάντηση : 
  • εξεύρεση χώρου συνάντησης (: στέκι) και 
  • συντονισμός κινήσεων για την "επόμενη μέρα" με κινήσεις, δράσεις και ενδεχόμενες ανιχνεύσεις συνεργασιών με συλλογικότητες, χωρίς ουδεμία απόκλιση από τα 5 μας προτάγματα.
α) Η Εθνική Ανεξαρτησία, με την αποδέσμευση της Χώρας μας από την Ε.Ε.
β) Η άρνηση πληρωμής του χρέους,  
γ) Η τιμωρία των ενόχων και των συνοδοιπόρων τους, αλλά και όλων όσων έφεραν την Πατρίδα μας  στη σημερινή ρημαγμένη  κατάσταση
δ) Η επιστροφή στο Εθνικό μας νόμισμα και και η παραγωγική ανασυγκρότηση της Πατρίδας μας
ε) Συντακτική Εθνοσυνέλευση 

Αυτό που θα τονίσουμε στο τέλος είναι το εξής : ΟΥΔΕΙΣ εκ των παρισταμένων δεν μεμψιμοίρησε, δεν οπισθοδρόμησε  και δεν κιότεψε. Ναι συγκινηθήκαμε διότι σκεφτήκαμε το πόσο δεθήκαμε στους δρόμους, αλλά ΟΥΔΕΙΣ δήλωσε ρίψασπις !

Συνεχίζουμε προς τον μοναδικό δρόμο που υπάρχει. Εμπρός !

Για τους πυρήνες
Ν. Ηρακλείου, Ν. Ιωνίας και Ν. Φιλαδέλφειας-Μεταμόρφωσης