Λοιπά

Ο Β.Δ. Τομέας περιλαμβάνει τις περιοχές : Γαλατσίου - Λαμπρινής, Ν. Ηρακλείου, Ν. Ιωνίας, Ν. Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας - Μεταμόρφωσης, Αχαρνών - Καματερού.
Στο facebook : www.facebook.com/epam.voriodytikos.tomeas

Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Εκ νέου μεταμεσονύκτιοι βανδαλισμοί

Συναγωνιστές καλησπέρα,

Είναι φανερό πως η απροκάλυπτη βία έχει απομείνει η τελευταία και μοναδική επιλογή των εχθρών της χώρας και της δημοκρατίας, απέναντι στην αυξανόμενη σαν τη φωτιά επιρροή, που έχει στην κοινωνία ο αληθινός και ενωτικός λόγος του Ε.ΠΑ.Μ. και τα εθνικοαπελευθερωτικά και δημοκρατικά του προτάγματα.

Με αυτές τις ενέργειες το μόνο που πετυχαίνουν είναι να ατσαλώνουν την πίστη στον αγώνα που διεξάγουμε, την θέληση και την δύναμή μας.

Το Ε.ΠΑ.Μ. Γαλατσίου-Λαμπρινής δημιούργησε ήδη δεύτερο περίπτερο στο κεντρικότερο σημείο του Γαλατσίου (διασταύρωση Βεΐκου Γαλατσίου), όπου και καλεί όσους υποψήφιους ευρωβουλευτές θα μπορούσαν και θα ήθελαν να παραβρεθούν σήμερα Παρασκευή 23/5/14, στις 19:00 για μια ακόμα δυναμικότερη ενημέρωση του κόσμου για το Ε.ΠΑ.Μ. και τις θέσεις του.


Ενημερώνουμε τα μέλη και τους φίλους του Ε.ΠΑ.Μ. πως το περίπτερο που χρησιμοποιούμε προεκλογικά στην Λαμπρινή, έγινε εχθές τις μεταμεσονύκτιες ώρες, για δεύτερη φορά μέσα σε μικρό διάστημα, στόχος βανδαλισμών. Επίσης, την τελευταία εβδομάδα, έχουν επανειλημμένα και επιλεκτικά ξηλωθεί τα πανό που είχαμε αναρτήσει στην πεζογέφυρα της οδού Βεΐκου, στο Γαλάτσι.