Λοιπά

Ο Β.Δ. Τομέας περιλαμβάνει τις περιοχές : Γαλατσίου - Λαμπρινής, Ν. Ηρακλείου, Ν. Ιωνίας, Ν. Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας - Μεταμόρφωσης, Αχαρνών - Καματερού.
Στο facebook : www.facebook.com/epam.voriodytikos.tomeas

Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Πρόγραμμα υποψηφίων Ευρωβουλευτών μας και skepsouepam.gr

*      Σήμερα στην εκπομπή του Σεραφείμ Κοτρώτσου, στο Action24, θα είναι στο πάνελ της συζήτησης ο υποψήφιος ευρωβουλευτής μας Τάσος Κώνστας. Η εκπομπή αρχίζει στις 11 το βράδυ.

*      Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής μας, Οθωνας Κουμαρέλλας, εμφανίζεται σήμερα, στο τηλεοπτικό κανάλι, Βεργίνα TV, στην τηλεοπτική εκπομπή "Σχολιάζοντας την επικαιρότητα" 9 -10 το βράδυ.

*      Αύριο, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής μας, Δημήτρης Κυπριώτης, είναι καλεσμένος στον ραδιοφωνικό σταθμό, Real fm 97,8,  7 - 8 το απόγευμα.

*      Την Παρασκευή, 8 Μαϊου, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής μας, Μάριος Μαρινάκος, είναι καλεσμένος στον ΕΧΤΡΑ3, σε πάνελ ευρωβουλευτών, στις 11.30 το βράδυ.

*     Το Σάββατο, 9 Μαϊου, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής μας, Δημήτρης Κυπριώτης, είναι καλεσμένος στην εκπομπή του ΕΧΤΡΑ3 με τον Γ.Μυλωνάκη, στις 10 το βράδυ.

*      Το Σάββατο 9 Μαίου, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής μας, Τάσος Κώνστας, θα λάβει μέρος σε ντιμπέιτ στο Zougla.gr, στις 5 το απόγευμα και στην εκπομπή του Χρήστου Μαζάνη.

*      Την Κυριακή 10 Μαϊου, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής μας, Μάριος Μαρινάκος, θα λάβει μέρος σε ντιμπέιτ στο Zougla.gr, στις 5 το απόγευμα και στην εκπομπή του Χρήστου Μαζάνη.

Επίσης στη σελίδα μας www.skepsouepam.gr μπορεί να βρει όποιος θέλει τα πλήρη βιογραφικά των Υποψηφίων Ευρωβουλευτών μας.

Ανάσταση στον Λαό και Λευτεριά στη Χώρα !