Λοιπά

Ο Β.Δ. Τομέας περιλαμβάνει τις περιοχές : Γαλατσίου - Λαμπρινής, Ν. Ηρακλείου, Ν. Ιωνίας, Ν. Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας - Μεταμόρφωσης, Αχαρνών - Καματερού.
Στο facebook : www.facebook.com/epam.voriodytikos.tomeas

Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

Δεν μπορεί να μας κοροϊδέψει κανείς

Το "συγνώμη" του Γερμανού Προέδρου Γιόαχιμ Γκάουκ στα ματωμένα μας Χώματα για τις θηριωδίες, τις ληστείες και τα χίλια μύρια δεινά που προκάλεσε η χώρα του στην Πατρίδα μας, είναι κάπηλο και κίβδηλο.

Οι πλέον των 750.000 Ελλήνων που έχασαν την ζωή τους στα χρόνια του πολέμου και της κατοχής, τα σπίτια που κάηκαν, οι ολόκληρες περιοχές που αφανίστηκαν από τον χάρτη από τους πατριώτες τους,  τα κλεμμένα από τα θησαυροφυλάκια μας που δεν επεστράφησαν ποτέ, οι Έλληνες που έγιναν στόχος μπροστά στα όπλα των των SS για να κριθεί η ρύθμιση της ευθυβολίας των όπλων τους, δεν ξεπλένονται και δεν ισοσκελίζονται με ένα "συγνώμη", από όπου κι αν προέρχεται.  Οι παραινέσεις ορισμένων δημοσιογράφων πως "είναι μεγάλης σημασίας η συγνώμη, καθώς προέρχεται από τα Προεδρικά τους χείλη, μόνο ως ειρωνεία μπορεί να εκληφθεί, αφού ακόμη και σήμερα οικογένειες αφανίζονται είτε από αυτοκτονίες (όταν αυτοκτονεί ένας, όλη η οικογένεια θρηνεί και στρέφεται στο εσωτερικό της χάος) είτε από την μετανάστευση του καλύτερου δυναμικού μας σε ξένους τόπους.

Ο Λαός λέει, "από τότε που εφευρέθηκε το συγνώμη, χάθηκε το φιλότιμο". Μα να ζητηθεί φιλότιμο, από ποιους ; Από εκείνους που
ακόμη και σήμερα, με μια νέα μορφή πολέμου αφανίζουν την Χώρα μας ; Άλλωστε, είναι κοινά γνωστό πως η έννοια "φιλότιμο" δεν υπάρχει σε άλλη γλώσσα και σε  ιδιοσυγκρασία άλλου λαού της υφήλιου. 

Όχι κύριε Γκαουκ. Το συγνώμη σας είναι επίπλαστο και η πραγματικότητα κρύβεται σε αυτό το γεγονός :  πριν έναν μήνα, στις 31/1/2014, σε ομιλία σου, στην έναρξη της 50ης Διάσκεψης Ασφαλείας του Μονάχου, ζήτησες από τη Γερμανία να αποτινάξει την αίσθηση της ενοχής που απορρέει από το Β 'Παγκόσμιο Πόλεμο και να αναλάβει μεγαλύτερη ευθύνη στη διαμόρφωση των διεθνών σχέσεων μέσω ευρύτερης στρατιωτικοπολιτικής εμπλοκής της χώρας του σε διεθνές επίπεδο. 

Με άλλα λόγια, ο Γκάουκ, διεκδικεί για την Γερμανία τον ίδιο ρόλο στις διεθνείς εξελίξεις που στο παρελθόν την οδήγησαν να ξεκινήσει δυο παγκόσμιους πολέμους. Εκτενέστερα, εδώ.

Όχι Κύριε. Όχι. Δεν κοροϊδεύεις κανέναν. Ούτε εσύ, ούτε τα εγχώρια ΜΜΕ που βάζουν πλάτη σε όσα κάνετε όλοι μαζί. 

Η λύση και η απάντηση Πατριώτες βρίσκεται ΜΟΝΟ στην Εθνική μας Ανεξαρτησία, την μη αναγνώριση του δημόσιου χρέους, την Δημιουργία Εθνικού Νομίσματος, την τιμωρία των υπαιτίων των σημερινών, την δημιουργία Νέου Δημοκρατικού Συντάγματος όπου η εξουσία θα είναι στον Λαό, στα κέντρα αποφάσεων.
Βεβαίως αυτονόητη είναι και η απαίτηση των κατοχικών δανείων και των αποζημιώσεων.

Σε όλα αυτά, το Ε.Πα.Μ. αταλάντευτα δίνει την λύσεις και σου ζητάει να έλθεις μαζί για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ της Ελλάδας ΜΑΣ.



Β.Δ. Τομέας Ε.Πα.Μ.